Digitális skill

Nomáddá szeretnél válni? Egy laptopról dolgozni és értéket teremteni? Másnak dolgozni, de nem úgy ahogyan eddig? Kilépnél a klasszikus munka-pénz rendszerből?

Szerezz digitális skill-t! (szövegírás, seo, affiliate marketing, weboldal készítés, IT) Fontos, hogy tudd, Magyarországon a kkv tulajdonosok azonnal akarják a sikereket és az eredményeket, nem kapsz sok időt, hogy bizonyíts. Vezetők jelenleg rendkívül alulképzettek a digitális tevékenységeket illetően, (kisvállalkozások) így specializációval rendkívüli eredményeket tudsz elérni.

Példa:

Imádsz filmeket nézni és értesz is hozzá. A haverokkal sörözés közben filmekről beszélgettek. Tennivalód egyszerű, indíts vlogot, blogot a filmekről, légy szavahihető és következetes. Néhány hónap múlva már rendelkezhetsz kellő látogatóval, hogy elhelyezz oldaladon (legyen az bármilyen felület) affiliate linkeket. Ami történik: a saját felületedről átírányítod a forgalmat az eladó weboldalára például elhelyezel egy NETFLIX affiliate linket, majd átkattintás után minden egyes regisztráció után jutalékot kapsz. HAVI RENDSZERESSÉGGEL!

 

V