Vállalkozóktól vállalkozóknak

Flekk Marketing

Átlagéletkorunk 25, de már 8 éves vendéglátós és marketinges tapasztalattal rendelkezünk. Stílusunkat tekintve, nem a hangos marketingeseket képviseljük, tiszteljük a szakmát és maximális alázattal a vendéglátósokat. Mint tudjátok egy éttermet üzemeltetni nem nagy kaland, jól üzemeltetni viszont kihívás. Vezetőként nem kell mindenre koncentrálnod! Menedzseld a folyamatokat és a növekedést! Szervezd ki a marketinged jó helyre és élvezd az extra lendületet csapatunktól.

Ajánlatkérés

Gyorsaság

Ugyan a jó munkához idő kell, mi mégsem szeretnénk ezen közhely mögé burkolózni. Csak annyi megrendelést vállalunk, amit határidőre biztosan el is tudunk végezni a megfelelő minőségben.

Minőség

Alapelvünk, hogy csak olyan minőségben dolgozunk, ahogy azt mi is elvárjuk alvállalkozóinktól. Limitált mennyiségű teljes kiszervezést vállalunk el, a legjobb eredmény és a fókusz érdekében. Garanciát vállalunk minden munkánkért.

Ár-érték arány

Kedvező árainkért cserébe igényes szolgáltatás vehető igénybe. Továbbá árajánlatunk különböző csomagokat tartalmaz, így marketingbüdzséhez alakítható. Emellett egyéb pénztárcabarát megoldásokban is gondolkodhatunk, ha ez az elsődleges szempont számotokra.

Házon belül vs. Kiszervezés

A dolog elég komplex. Gondoljuk végig!

A) Abban az esetben, ha van egy marketingesed, aki lehet frissen végzett szakember, vagy épp egy kinevelt munkatárs, elég hosszú idő, amíg alkalmazni tudja a megszerzett tudást. Továbbá folyamatos önfejlesztés nélkül annyi értelme van a munkájának, mint az agyaggalamb lövészetnek csukott szemmel.

Na és mi van, ha 2 év múlva gondol egyet és elmegy? Kezdheted az elejéről.

Munkabére: minimum 200 nettó + képzések/hó.

B) Külső erőforrást alkalmazol, delegálsz és az irányítás Nálad van. Nem írsz bejegyzéseket, de a havi tervezésen részt veszel.Használhatod az ügynökség teljes értékesítési tapasztalatát és szürke állományát lényegében bármikor, mert Te vagy a megrendelő, így a góré is.

Nem kell költened a képzésekre, a kevésbé eredményes marketingest elküldöd, nem ajánlod tovább.

Munkabére: Körülbelül 50-100 nettó/hó.

Ezeken kívül lehetnek még mix megoldások, például abban az esetben, ha van marketingesed és külső tanácsadód, elemződ, esetleg te magad tulajdonosként végzed a marketinget és csak néha kell segítség.

A döntés összetett, de soha ne feledd, a marketinges is egy szakma, ezer szerteágazó specializációval, ahol mindent megtanulni lehetetlen.

Házat építeni egy bizonyos szinten mindenki tud. A maltert megkevered, segítesz, pakolgatsz, de egy kétemeletes ház építésébe nem vágsz bele segítség nélkül.