Közösségi média oldal kezelés

Biztosan tudjátok, hogy egy Facebook oldal minőségét nem a rajongók számával mérjük, valós vásárlóerőt kell építeni, akik évekig vásárolnak.  Legfontosabb a minőségi oldal létrehozásához, a folyamatos moderálás, aktív bejegyzésírás, menedzselés és empatikus hozzáállás.

Az Instagram szárnyal. Aki nincs jelen ezen a közösségi platformon, az  nem áll biztos lábakon a következő években.  Elhivatott követőtábort építeni legkönnyebben ezen a felületen tudunk. Fontos viszont a felügyelet, folyamatos bejegyzés írás, és szűrés. Megfelelő stratégiával havonta több száz releváns követőt szerzünk Neked!

Ha pedig a  LinkedIn-en is gondolkodsz, akkor igazi Innovátor vagy! A linkedIn a jövő. Vágjunk bele együtt.

Ajánlatot kérek

ONLINE FELÜLETEID ELEMZÉSE

Rövid határidővel vállaljuk meglévő közösségi oldalad elemzését. Ahol pontokba szedjük, hogy milyennek is kellene lennie az oldaladnak. Tanácsot adunk javításra, módosításra. Ha szeretnéd el is végezzük a feladatot, majd folyamatosan felügyeljük a tevékenységed.

Ajánlatot kérek

OFFLINE MARKETING

Az online marketing megjelenésével sokak számára háttérbe szorult az offline marketing. Ennek ellenére nem elhanyagolhatatlan. Minden vállalkozás elengedhetetlen alapja a kellő offline marketinges eszközök megfelelő használata. Klasszikus hirdetések, promóciós célú papír alapú levelek, eladást ösztönző eszközök szintén fontos kellékei lehetnek egy jól megtervezett marketingtervnek.

Ajánlatot kérek

Weboldal készítés

A Flekk Marketing csapata elhivatott rajongója a WordPress weboldalaknak. Több éves rutinnal készítünk weboldalakat, igyekezve minden igényt kielégíteni. Erősségünk az egyszerű átlátható, de eredményesen SEO-zott WordPress oldalak létrehozása. Kérd ajánlatunkat és egy héten belül naprakész és minőségi weboldalad lesz.

Ajánlatot kérek

Étterem és ételfotózás

Teljeskörű étterem, konyha, vendégútvonal és ételfotózás a legújabb közösségi média trendek szerint. Mi tudna jobban eladni egy éttermet, ha nem a saját termékei, a miliője és a hangulata. Rövid határidőkkel és kedvező feltételekkel készítjük el gasztro fotóidat, melyet extra kedvezménnyel szövegezünk és jelenítünk meg saját felületeinken.

* Az oldalon szereplő árak nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.

Bejegyzéseinkről

Tartalom

Hozzád és Cégedhez illő tartalmakat hozunk létre, ahol nincs szükséged saját belső marketingesre. Monitorozunk minden eredményt feléd havonta.

Modern Dizájn

Oldalad bejegyzéseit a legfrissebb trendek szerint készítjük, így mindig naprakész vállalkozás arculatát nyújtod.

Offline összekapcsolás

Ajánlatunkban kitérünk a hagyományos marketing lehetőségedre, amiknek alkalmazásával még több vásárlóra teszel szert.

Flekk Marketing

Közösségi média - Gasztro és turizmusmarketing - Weboldal készítés